Mutasd be, milyennek képzeled a tűzoltók munkáját!

A kép illusztráció 
Alkotói pályázatot hirdetett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 8-18 éves gyerekek, fiatalok számára. A pályázatra a tűzoltók munkáját bemutató képeket, hanganyagokat, vagy akár számítógépes alkalmazásokat várnak május 29-ig.
 
Két korcsoportban  - 8-13 és 14-18 évesek között - lehet indulni az alábbi kategóriákban:
 
  • plakát, amely A4-es méretű szabadkézi rajz, festmény vagy fotó lehet,
  • 15 másodpercnyi hanganyag,
  • 30 másodpercnyi rövidfilm,
  • számítógépes alkalmazás.
 
A műveket a budapesti oktatási intézményeknek 2015. május 29-ig e-mailben, vagy elektronikus adathordozón kell benyújtani a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságra (2080. Bp. Dologház utca 1-3., e-mail: fki.ftb@katved.gov.hu). Az alkotáshoz mellékelni kell a pályázó nevét, a pályázat beérkezési határidejének napján betöltött életkorát, e-mail címét. Fontos, hogy az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!
 
A bírálóbizottság a korcsoportokon belül kategóriánként három-három alkotást díjaz, az első helyen díjazott alkotások pedig automatikusan részt vesznek az országos versenyben is. A pályamunkák eredményeit megyei szinten 2015. június 5-én hirdetik ki, míg országosan 2015. június 12-én - írja a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatós
 
Forras : 20.Kerulet.ittlakunk.hu